Outplacement: eerst verwerken, dan vooruitblikken

Hangt ontslag je boven het hoofd? Bijvoorbeeld omdat je niet naar verwachting functioneert? Of dreig je binnenkort overtallig te worden door een organisatie- of cultuurverandering?

Outplacement via Klik-HR is een beproefde stap om afscheid te nemen van je huidige baan en succesvol vooruit te kijken naar een nieuwe baan die bij je past.

img 2247

Inzicht in jezelf: wie ben je, wat wil je?

Ontslag heeft een stevige impact op je doen en laten. Vaak overheersen gevoelens van boosheid en frustratie. Om verder te komen, is het cruciaal om deze gevoelens eerst los te laten.

Vervolgens ga je ontdekken wie je bent, waar je energie van krijgt en of je kwaliteiten hierbij aansluiten. Met behulp van de Werkenergieanalyse® ontdek je waar je wel of geen invloed op hebt en waar je talenten liggen. Als je dit zelfinzicht helder hebt, is de tijd rijp voor een volgende stap.

Actief aan de slag

Als je zelfinzicht leidt tot een helder toekomstperspectief, gaan we samen actief op zoek naar de baan die je voor ogen hebt. Achteroverleunen is er niet bij.

Je gaat solliciteren op openstaande vacatures. Je werkt intensief aan je zichtbaarheid op de arbeidsmarkt met een goed opgebouwd cv en een volledig LinkedIn-profiel. Ontbreken er cruciale vaardigheden? Dan volg je een training of bijscholing om die op peil te brengen.

outplacement zorg voor zichtbaarheid

Aandacht voor jouw loopbaan met een personal touch

Haal je geen voldoening meer uit je dagelijkse werkzaamheden? Mis je de energie om je plannen te realiseren? Of dreig je binnenkort overtallig te worden?  Met Klik-HR geef ik een passend vervolg aan je loopbaan. Ik neem de tijd voor je, luister aandachtig en denk mee in praktische oplossingen. Nieuwsgierig? Lees meer over mijn achtergrond en drijfveren.

home aandacht voor loopbaan