Voor werkgevers

De meerwaarde van Klik-HR

Heb je als werkgever, HR-manager of leidinggevende te maken met medewerkers die niet lekker in hun vel zitten? Dan is het goed om professionele hulp in te schakelen. Want het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilig en inspirerend werkklimaat.

Gemotiveerde, energieke en bevlogen werknemers vormen de spil van je bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jouw medewerkers hun talenten kunnen inzetten, het beste uit zichzelf halen en plezier hebben in hun werk.

Werkenergieanalyse®

De Werkenergieanalyse® is een beproefde tool om de energiebronnen en stressfactoren van je medewerkers te meten en actie te ondernemen op de uitkomsten. Als gecertificeerde coach help ik je daar graag bij.

Nadat jouw medewerker de Werkenergieanalyse® heeft ingevuld, gaat ik met hem of haar in een of meerdere sessies aan de slag om prioriteiten te bepalen en een actieplan te maken. Zo nodig word je als werkgever, HR-manager of leidinggevende bij deze gesprekken betrokken.

voor werkgevers werkenergieanalyse

Burn-out of bore-out signaleren

Soms ligt de lat te hoog en moeten medewerkers op hun tenen lopen, dan ligt het gevaar op een burn-out op de loer. Aan jou de taak om signalen op tijd op te vangen en samen met de medewerker een oplossing te zoeken.

De andere kant van de medaille bestaat ook: sommige medewerkers hebben last van een bore-out. Ze zijn onderbelast, voelen zich verveeld en halen te weinig plezier en voldoening uit hun werk. Ook voor de symptomen van een bore-out geldt dat je die op tijd moet signaleren en ernaar moet handelen. In beide situaties ondersteun ik jullie graag.