Zet de volgende stap in je loopbaan

Altijd tijd te kort?
Klik-HR helpt je orde op zaken te stellen

Last van een te hoge werkdruk? Dat ligt lang niet altijd aan te veel werk. Vaak is de oorzaak te vinden in hoe je met je werk omgaat:

    • moeite hebben om te prioriteren.
    • het lastig vinden om grenzen te stellen.
    • geen overzicht meer hebben en door de bomen het bos niet meer zien.

Praktische tools om meteen toe te passen

Wat kan helpen is een gids die je niet alleen het bos weer uitloodst, maar die je ook de tools aanreikt om er niet opnieuw in te verdwalen. Met een training Timemanagement van Klik-HR krijg je praktische instrumenten in handen waarmee je direct aan de slag kunt.

Zo werkt het

In drie bijeenkomsten van elk twee uur bij Klik-HR in Veldhoven en met opdrachten die je thuis doet, krijg je weer grip op je tijd en op je werk. Meteen na de eerste sessie merk je al effect. Samen nemen we jouw agenda en to do-lijst kritisch onder de loep. Van welke taken krijg je energie? En welke onderdelen zijn juist energievreters? Hoe kun je ervoor zorgen dat je ontspannen het weekend in gaat en je werk laat waar het hoort: op je bureau en niet mee naar huis?

img 2827 (1)
loopbaanadvies inzicht in jezelf

Win de slag met de Eisenhower-matrix

Leer prioriteiten stellen met het Eisenhower-model van Stephen Covey. Niet alles is even urgent en belangrijk. Door je werk te plannen volgens dit model zie je meteen wat echt prioriteit heeft, wat je daarna kunt doen, wat je beter kunt delegeren en wat de prullenbak in kan.

Grenzen stellen: werken aan je persoonlijk leiderschap

Geen ‘nee’ kunnen zeggen is misschien wel het grootste obstakel om goed met je tijd om te gaan. Ben je zoveel tijd kwijt aan overleggen en vergaderingen dat je niet meer toekomt aan dingen doen? Kloppen collega’s steeds met dezelfde vraag bij je aan, waardoor jij steeds uit je concentratie wordt gehaald? De simpele, maar effectieve oplossingen in deze training zijn echte eye-openers.

Zet de tijd naar je hand

Wil jij jouw werktijd weer naar je hand zetten, werken met meer focus en beter presteren? De training Timemanagement van Klik-HR helpt je om meer te doen in minder tijd. Helder, praktisch en effectief. De kosten (495 euro ex BTW) worden in veel gevallen betaald door de werkgever.

Neem contact op voor meer informatie.