Werk je in de Metalektro?

Werk je in de Metalektro?
Dan biedt Klik-HR jou gratis loopbaanadvies

Werknemers in de Brainportregio kunnen vanuit Stichting Arbeidsmarkt en Opleiding tien uur gratis loopbaanadvies krijgen bij Klik-HR in Veldhoven. De vijf sessies van elk twee uur hebben een waarde van 1250 euro.

    • Wil je meer uit je werk en uit jezelf halen?
    • Zoek je naar mogelijkheden om je werkstress te verlagen?
    • Vind je het lastig om te prioriteren en grenzen te stellen?
    • Wil je weten hoe je beter en effectiever kunt omgaan met collega’s en management?

Persoonlijk plan van aanpak met praktische handvatten

Je vindt de antwoorden op deze vragen en meer tijdens de loopbaansessies van Klik-HR. De start is vaak een Werkenergieanalyse [link]. Daar komt een persoonlijk plan van aanpak uit. Onderdeel van dit plan van aanpak kan bijvoorbeeld een training timemanagement [link] of een training omgaan met werkstress zijn, volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Je krijgt praktische tools aangereikt, die je meteen kunt inzetten.

voor werkgevers werkenergieanalyse

Werk dat bij jou past

Ook werken we aan je persoonlijk leiderschap en manier van samenwerken. Je leert beter omgaan met grenzen. En je krijgt tips om de communiceren met collega’s en leidinggevenden te verbeteren. Alles is erop gericht om te zorgen dat jij met meer plezier en energie het werk kan doen waar jij het meest op je plek bent. Klik-HR helpt je de volgende stap in je loopbaan te zetten. Ook bij terugkeer na ziekte of outplacement.

Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden.