Zet de volgende stap in je loopbaan

Zet de volgende stap in je loopbaan
Met de Werkenergieanalyse van Klik-HR

    • Doe jij waar je goed in bent?
    • Krijg je energie van wat je doet?
    • Heb je nog voldoende uitdaging in je werk?
    • En hoe kun je meer voldoening en plezier uit je werk en je leven halen?

De Werkenergieanalyse-sessie van Klik-HR geeft je heldere antwoorden waar je meteen mee aan de slag kunt. Zelf, met collega’s of samen met je werkgever.

De Werkenergieanalyse® is een krachtig, wetenschappelijk onderbouwd analyse-instrument dat eenvoudig online ingevuld wordt. De tool bewijst keer op keer zijn meerwaarde bij loopbaanadvies, vitaliteit/werkplezier en outplacement.

De Werkenergieanalyse® geeft mensen inzicht in hun belangrijkste energie- en stressbronnen op het werk. Zowel op organisatie- als op functieniveau. Ook geeft het een goed beeld van waar iemand wel of geen invloed op heeft.

Zo werkt het

Vooraf vul je een uitgebreide online vragenlijst in. In een coaching sessie van twee uur in Veldhoven gaan we samen aan de slag met jouw resultaten. Afgestemd op jouw organisatie en je functieniveau kijken we naar jouw privé-werkbalans, welke invloed jij hebt op je eigen werk en stellen we persoonlijke doelen. Het resultaat is een concreet en persoonlijk plan van aanpak waar je meteen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn je voordeel mee doet.

Voorkom een burn-out én een bore-out

De Werkenergieanalyse van Klik-HR biedt je handvatten om beter om te gaan met werk en werkdruk. Zo kun je een burn-out op tijd voorkomen. Je ziet het ook meteen wanneer juist een bore-out dreigt en je werk te weinig uitdagingen biedt. Je veilig voelen op je werkplek en je privéomstandigheden hebben ook een plek in de analyse. De invloed van privé op de werksituatie kan tenslotte net zo groot zijn als andersom

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

1. Mijn werk inspireert mij*
2. Ik ben enthousiast over mijn baan*
3. Ik ben trots op het werk dat ik doe.*
4. Als ik 's morgens opsta, heb ik zin om aan het werk te gaan.*

Voorproefje: gratis Werkbevlogenheidstest

Wil je een voorproefje? Doe dan hier gratis de Werkbevlogenheidstest. Dit onderdeel van de Werkenergieanalyse geeft je meteen verrassende inzichten.

Kosten

De kosten van de Werkenergieanalyse (495 euro ex BTW) door Klik-HR worden in veel gevallen betaald door de werkgever. Die is tenslotte gebaat bij medewerkers die hun werk met plezier en energie doen.

Wat zeggen onze klanten

Aandacht voor jouw loopbaan met een personal touch

Haal je geen voldoening meer uit je dagelijkse werkzaamheden? Mis je de energie om je plannen te realiseren? Of dreig je binnenkort overtallig te worden?  Met Klik-HR geef ik een passend vervolg aan je loopbaan. Ik neem de tijd voor je, luister aandachtig en denk mee in praktische oplossingen. Nieuwsgierig? Lees meer over mijn achtergrond en drijfveren.

home aandacht voor loopbaan