Over Carin

Carin van Holstein: jouw persoonlijke loopbaancoach

Het gezicht achter Klik-HR ben ik: Carin van Holstein. In loondienst én als ondernemer heb ik mijn sporen verdiend in de uitzendbranche en de arbeidsbemiddeling. Deze kennis en ervaring zet ik nu in als loopbaancoach om jou met Klik-HR verder te helpen in je loopbaan. Hoe mooi is het als jij weer fluitend naar je werk gaat?

klik hr by the image partner (51) websize

Actief aan de slag, heldere inzichten

Voor loopbaanadvies, energie/werkplezier en outplacement ga ik met je sparren en spiegelen. Daarbij kun je rekenen op mijn persoonlijke betrokkenheid en bevlogenheid. Mijn weg naar Rome is een weg buiten de gebaande paden. Geen tijdrovende sessies achter het bureau dus. Maar intensieve coachgesprekken op basis van de uitkomsten van een persoonlijke Werkenergieanalyse. Als jouw situatie erom vraagt, gaan we ook actief op pad. Wandelend maak je je hoofd leeg en kom je out-of-de-box tot heldere inzichten.

Bruggenbouwer in hart en nieren

Als ik zelf in de spiegel kijk, springt één karaktereigenschap direct in het oog. Ik ben een bruggenbouwer pur sang. Het geeft me energie en voldoening om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Deze eigenschap combineer ik met nieuwsgierigheid en een diepe interesse in persoonlijke ambities en drijfveren. Op deze wijze heb ik de afgelopen 25 jaar ruim duizend mensen geholpen met hun loopbaan.

Meer weten over mijn werkervaring? Werp een blik op mijn LinkedIn-profiel.

over carin bruggenbouwer

Aandacht voor jouw loopbaan met een personal touch

Haal je geen voldoening meer uit je dagelijkse werkzaamheden? Mis je de energie om je plannen te realiseren? Of dreig je binnenkort overtallig te worden?  Met Klik-HR geef ik een passend vervolg aan je loopbaan. Ik neem de tijd voor je, luister aandachtig en denk mee in praktische oplossingen. Nieuwsgierig? Lees meer over mijn achtergrond en drijfveren.

home aandacht voor loopbaan