Carin van Holstein: jouw persoonlijke loopbaancoach

Het gezicht achter Klik-HR ben ik: Carin van Holstein. In loondienst én als ondernemer heb ik mijn sporen verdiend in de uitzendbranche en de arbeidsbemiddeling. Deze kennis en ervaring zet ik nu in om jou met Klik-HR verder te helpen in je loopbaan. Hoe mooi is het als jij weer fluitend naar je werk gaat?

Actief op pad, heldere inzichten
Voor loopbaanadvies, vitaliteit en outplacement ga ik met je sparren en spiegelen. Daarbij kun je rekenen op mijn persoonlijke betrokkenheid en bevlogenheid. Mijn weg naar Rome is een weg buiten de gebaande paden. Geen tijdrovende sessies achter het bureau dus. Liever ga ik met je actief op pad. Wandelend maak je bijvoorbeeld je hoofd leeg en kom je out-of-de-box tot heldere inzichten.

Bruggenbouwer in hart en nieren
Als ik zelf in de spiegel kijk, springt één karaktereigenschap direct in het oog. Ik ben een bruggenbouwer pur sang. Het geeft me energie en voldoening om mensen en bedrijven aan elkaar te binden. Deze eigenschap combineer ik met nieuwsgierigheid en een diepe interesse in persoonlijke ambities en drijfveren. Op deze wijze heb ik de afgelopen jaren ruim honderd kandidaten geholpen met hun loopbaan.

Meer weten over mijn werkervaring? Werp een blik op mijn LinkedIn-profiel.

Ja, ik wil een gratis gesprek