Voor werknemers

Vanuit verbinding daadkracht ontwikkelen

Haal je genoeg voldoening uit je dagelijkse werkzaamheden? Heb je de energie om je plannen te realiseren? Kijk je uit naar doe toekomst? Ben je zeker van je baan?

Is het antwoord op één van die vragen ‘nee’, dan ondersteun ik je graag. Met Klik-HR help ik je met een passend vervolg aan je loopbaan. Ik neem de tijd voor je, luister aandachtig en denk mee in praktische oplossingen.

Werkenergieanalyse®

De Werkenergieanalyse® is een beproefde tool om jouw energiebronnen en stressfactoren te meten. Op basis van de uitkomsten kun je gericht actie ondernemen. Als gecertificeerde coach help ik je daar graag bij.

Nadat je de Werkenergieanalyse® hebt ingevuld, gaan we in een of meerdere sessies aan de slag om prioriteiten te bepalen en een actieplan te maken. Met deze werkwijze zet je een enorme stap in je persoonlijke inzicht en ontwikkeling.

carin met analyse

Heb je een burn-out of bore-out?

Soms ligt de lat te hoog en moet je veel op je tenen lopen. Dan is de kans groot dat je in een burn-out terecht komt. Het is moeilijk om de signalen bij jezelf te herkennen. Maar als je denkt dat je in een burn-out terecht kunt komen, is het belangrijk om zo snel mogelijk om hulp te vragen.

Je kunt ook te maken krijgen met een bore-out. Bijvoorbeeld als je onderbelast bent, je verveelt in je werk of er te weinig plezier in hebt. Ook voor de symptomen van een bore-out geldt dat je die zo snel mogelijk serieus moet nemen. In beide situaties help ik je graag bij het vinden van een oplossing.

Aandacht voor jouw loopbaan met een personal touch

Haal je geen voldoening meer uit je dagelijkse werkzaamheden? Mis je de energie om je plannen te realiseren? Of dreig je binnenkort overtallig te worden?  Met Klik-HR geef ik een passend vervolg aan je loopbaan. Ik neem de tijd voor je, luister aandachtig en denk mee in praktische oplossingen. Nieuwsgierig? Lees meer over mijn achtergrond en drijfveren.

home aandacht voor loopbaan