Geef je energie en werkplezier een impuls

Haal je onvoldoende energie en voldoening uit je werk? Ervaar je een te hoge werkdruk of heb je vaak last van stress? En voelt naar je werk gaan als een sleur of een zware opgave?

Het is vaak lastig om zelf de vinger op de zere plek te leggen of om zelf oplossingen aan te dragen. En waar moet je beginnen om stappen voorwaarts te zetten? Ik help je met de Werkenergieanalyse® het plezier in je werk terug te vinden.

Hoe bevlogen en betrokken ben jij?

Om elke dag met plezier naar je werk te gaan, heb je energie nodig. Te weinig energie heeft invloed op je dagelijkse prestaties op de werkvloer. Bevlogenheid speelt hierbij een belangrijke rol. Stel jezelf maar eens de volgende vragen: ben je betrokken bij je werk, ben je trots en enthousiast en voel je je energiek en zelfverzekerd?

In de vorm van een 0-meting brengt de Werkenergieanalyse® jouw energiebalans in kaart en geeft je verhelderende antwoorden en inzichten. Ik ben gecertificeerd om deze analyse af te nemen, de uitkomsten te rapporteren en aansluitend coachgesprekken te voeren.

vitaliteit hoe bevlogen ben jij (1)
voor werkgevers werkenergieanalyse

Waar krijg je energie van, wat levert stress op?

Energie en werkplezier hebben een positieve invloed op je productiviteit, betrokkenheid en zelfvertrouwen. Stress, spanningen en frustraties op het werk hebben een negatieve uitwerking. De vraag is dus: waar krijg je energie van en wat levert stress op?

Heb je controle over je werkzaamheden, dan voel je je ontspannen. Ontbreekt die controle, dan raak je gefrustreerd en voel je je machteloos. Met behulp van de Werkenergieanalyse® ontdek je waar je wel of geen invloed op hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij de regie over jouw loopbaan weer in handen neemt.

Aandacht voor jouw loopbaan met een personal touch

Haal je geen voldoening meer uit je dagelijkse werkzaamheden? Mis je de energie om je plannen te realiseren? Of dreig je binnenkort overtallig te worden?  Met Klik-HR geef ik een passend vervolg aan je loopbaan. Ik neem de tijd voor je, luister aandachtig en denk mee in praktische oplossingen. Nieuwsgierig? Lees meer over mijn achtergrond en drijfveren.

home aandacht voor loopbaan