Loopbaanontwikkeling: werken naar je talenten en passies

Met plezier naar je werk gaan. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld. Soms laat de dagelijkse praktijk een ander beeld zien. Blijf je met tegenzin naar je werk gaan? Nee toch?

Met Klik-HR geef ik je persoonlijk loopbaanadvies. Ik ondersteun je bij het ontdekken en ontwikkelen van je vaardigheden, interesses en ambities. Op basis van jouw sterke punten, talenten en passies help ik je bij het verkennen van mogelijke loopbaanrichtingen. Zo kun jij gemotiveerd een andere of nieuwe weg in slaan.

In beweging komen

Wat mag je verwachten als je Klik-HR inschakelt? Samen gaan we intensief aan de slag met jouw loopbaan. We starten met de Werkenergieanalyse® die je voorafgaand aan het eerste gesprek invult. Tijdens dit gesprek maken we op basis van de antwoorden en inzichten direct een plan van aanpak.

Een traject bij mij is pragmatisch, met veel oefeningen. Zo nodig wisselen we sessies op kantoor af met wandelingen in de vrije natuur. Je komt letterlijk in beweging: op weg naar verhelderende antwoorden, nieuwe energie en meer plezier in je (nieuwe) werk.

img 2827 (1)
loopbaanadvies inzicht in jezelf

Inzicht in jezelf

Tijdens het traject krijg je opdrachten die bij jou passen. En je mag elke vraag stellen. Ik leg je uit wat de achterliggende gedachte is van de gebruikte theorie. Overal proberen we samen een antwoord te geven.

Zo krijg je stap voor stap een goed beeld van je kwaliteiten. Je ervaart waar je energie van krijgt. En ik help je om voor jezelf op te komen en je doelen te bereiken.

Aandacht voor jouw loopbaan met een personal touch

Haal je geen voldoening meer uit je dagelijkse werkzaamheden? Mis je de energie om je plannen te realiseren? Of dreig je binnenkort overtallig te worden?  Met Klik-HR geef ik een passend vervolg aan je loopbaan. Ik neem de tijd voor je, luister aandachtig en denk mee in praktische oplossingen. Nieuwsgierig? Lees meer over mijn achtergrond en drijfveren.

home aandacht voor loopbaan