Ze dacht dat ze te grote werkdruk had…

outplacement header optie 2

Ze dacht dat ze te grote werkdruk had…

Er lekte heel veel energie weg…Maar eigenlijk had ze gewoon chaos in de planning, zag door de bomen het bos niet meer. Voel jij je vaak overweldigd door een te hoge werkdruk? Het kan dus zo maar zijn dat het probleem niet ligt bij te veel werk, maar eerder bij hoe je je tijd beheert.

En geloof me dat is bij het gros van de medewerkers! Het is belangrijk om bewust te zijn van hoe je je tijd besteedt en prioriteiten stelt. 📝

Nu denk je misschien ik zit best goed in mijn timemanagement. Maar hoe zit het met prioriteren? Wanneer jij weet wat jou hoogste prioriteit heeft heb je je focus op het belangrijkste, voorkom je overbelasting, verhoog je je effectiviteit en helpt het je de juiste keuzes te maken. Zowel zakelijk als privé.

Een klein verschil in je aanpak kan een groot verschil maken in je productiviteit en welzijn. Daarom geef ik trainingen in Timemanagement aan jou(w) (als) medewerker.

P.S. 1 maart 13.00-15.00u in de Bibliotheek in Veldhoven kun je hiervan een klein beetje proeven! Wil je je aanmelden stuur me een mail naar carin@klik-hr.nl

13 februari 2024

Deel dit bericht