week van de loopbaan; gratis loopbaangesprekken

Van 13-18 september is het de week van de loopbaan, een initiatief van de branchevereniging Noloc. Na het succes van 2020 waarbij ik meer dan 20 mensen heb mogen spreken en voorzien van tips ben ik ook dit jaar aanwezig in de bibliotheek in Veldhoven samen de andere loopbaanbegeleiders uit Veldhoven.

Een mooi moment om eens over je loopbaan na te denken. Staat jouw baan na de coronacrisis op het spel, is er veel veranderd na terugkeer op de werkplek? Zijn er nog carrièremogelijkheden in jouw huidige bedrijf? Of wil je gewoon iets heel anders, maar weet je niet goed hoe of wat?

Tijdens een kort gesprek van een half uur kijken we naar jouw vragen en uitdagingen. We gaan kennismaken en kijken of de klik er is. Ik luister naar je en vertel je wat een loopbaanadvies voor jou kan betekenen. Als dat zo is en we denken dat een loopbaanadviestraject iets voor jou is, maken we een vervolgafspraak. Op 14 en 15 september is Klik-HR aanwezig in de bibliotheek Veldhoven, op de andere dagen ben je welkom voor een vrijblijvend gesprek om mijn kantoor aan de Dorpstraat.

Mail me gerust of laat een bericht achter via de website en reserveer alvast een plekje in de week van de loopbaan.

Deel dit bericht