Wandel je hoofd leeg met Mind-Walk

Het gelopen jaar ben ik meer gaan wandelen. Niet alleen in mijn vrije tijd maar ook tijdens loopbaangesprekken. In april ben ik gecertificeerd Mind-Walk trainer geworden. Deze kans kwam op het juiste moment op mijn pad. Een paar jaar geleden had ik al een Mind-Walk training gevolgd bij Tamara Spitters en dit jaar kreeg ik de kans om een van haar eerste cursisten te zijn. Sindsdien zet ik de wandelingen steeds meer in bij mijn loopbaan-coaching en met succes! Wandelen in de natuur geeft zo veel inzichten. Daarom wil ik iedereen de kans geven om kennis te maken met deze inzichten en ze direct toe te passen in het dagelijks leven.

Loop met me mee op dinsdagavond 7 september of vrijdagmorgen 9 september met Mind-Walk wandelingen door de natuur.

Maar eerst wat is Mind-Walk? Het is een wandeling (bewust wandelen) die erop gericht is om op een ontspannen manier je hoofd leeg te maken zodat je ruimte creëert voor nieuwe ideeën. Je gaat je fitter en energieker voelen, zonder intensieve inspanning. Een bewezen effectieve manier om je gehele levensstijl positief te beïnvloeden. Mind-Walk is gericht op ontspanning, ademhaling, mindfulness en versterken van je vertrouwen.

In 5 outdoor trainingen voor 75 euro, met verschillende thema’s, loop je jezelf naar balans. Er worden leuke materialen gebruikt en (h)eerlijke oefeningen in verwerkt. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer, onder begeleiding van mij als Mind-Walk loopbaancoach in een groep van maximaal 10 personen. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Lijkt het je wat om:

  • lekker te wandelen?
  • heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
  • stil te staan bij je dagelijks leven?
  • je hoofd leeg te wandelen (minder stress te ervaren) en nieuwe inzichten te ontvangen?

Meld je dan vandaag nog aan via het contactformulier voor de Mind-Walk en wandel jezelf naar bewuste ontspanning! Ik stuur je graag een e-mail met de informatie.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

Deel dit bericht