Vakantie, tijd voor prioriteit!

Het afgelopen jaar was een jaartje wel. Gelukkig lijkt alles weer in een wat rustiger vaarwater te komen, al is het met de nodige kleuraanpassingen en testen. Veel mensen besluiten alsnog om lekker op vakantie te gaan. Leuk dingen doen en wellicht wel even tijd voor bezinning ontspanning en even niets moeten. Ook ik ga dit vanaf volgende week doen. Even wat tijd voor….. een heleboel dingen eigenlijk.

Wat is Tijd.

Ik heb het regelmatig uitgesproken “Ik heb geen tijd, druk druk druk”. Maar wat was mijn prioriteit. Hoe vaak zeg je door het jaar heen IK ZOU EIGENLIJK? Tijd is een kostbaar iets die je maar één keer kunt inzetten. Voor je het weet is er al weer een uur voorbij. De tijd die je besteedt aan je werk, je gezin, familie en vrienden én de tijd voor jezelf. Het is de kunst om daar een goede balans in te vinden. Het gaat me steeds beter af moet ik zeggen. Het afgelopen jaar heb ik steeds meer mijn ontspanning gevonden in koken voor familie / vrienden en wandelen.

Ik wens je een heerlijke vakantie met vooral veel tijd. Hoe jij die indeelt is aan jou maar ik hoop oprecht dat je jezelf niet vergeet. Het is zó nodig om even ‘los te laten en vervolgens weer ‘op te laden’. Zo kan ik na mijn vakantie weer vol inspiratie aan de slag.

Ben je al terug van vakantie, houd de vakantiemodus goed vast. Een Mind-Walk training Ont-Moeten die start in september kan hierbij helpen, daarover later meer. Ik ga Ont-moeten in mijn geliefde Italië. En vanaf 2 september zie ik ja graag weer terug!

Deel dit bericht