Maak problemen bespreekbaar alleen dan kunnen ze opgelost worden

1 e1695895874144

Maak problemen bespreekbaar alleen dan kunnen ze opgelost worden 

Wanneer was de laatste keer dat jij openlijk sprak over de uitdagingen die je ervaart bij het vinden van een gezonde werk-privé balans? Ben jij diegene die jongleert met werkverplichtingen en persoonlijke verlangens?

Voel je de constante druk om alle ballen in de lucht te houden en ben je bang dat je elk moment kunt struikelen? Ja? Kom dan naar de workshop; Werk, privé (uit) balans. Het is de perfecte gelegenheid om je bewust te worden van de uitdagingen die je tegenkomt, praktische inzichten te krijgen en effectieve strategieën te ontdekken om jouw werk-privé balans te verbeteren.

Tijdens de workshop gaan we diep in op de kern van jouw uitdagingen. Ik zorg voor een veilige omgeving waarin je vrijuit kunt praten over jouw specifieke obstakels.
Van het beheersen van overweldigende werklasten tot het onderhouden van gezonde relaties en het vinden van tijd voor zelfzorg. Je gaat naar huis met concrete oplossingen en leert effectieve strategieën verkennen om deze obstakels te overwinnen.

Deze workshop heeft al plaats gevonden. Heb je alsnog interesse of vragen op dit gebied? Stuur me dan een persoonlijk bericht.

Deel dit bericht