Inspirerende presentatie voor klantmanagers van het UWV

uwv werkfittrajecten

Vorige week gaf ik een presentatie aan 35 klantmanagers van UWV. Een inspirerende sessie waarin ik hen heb bijgepraat over mijn rol als loopbaan professional, persoonlijk leiderschapstrainer en mijn plezier in het begeleiden van mensen tijdens modulaire trajecten, werkfittrajecten en naar werk trajecten vanuit Klik-hr.

➡️ Modulaire trajecten: bieden ondersteuning om uit het isolement te komen, te activeren en weer mee te doen in de maatschappij middels activiteiten opzetten buitenshuis. Met als doel het verbeteren van sociale vaardigheden, het aanleren van nieuwe vaardigheden of het omgaan met belemmeringen die de arbeidsdeelname belemmeren.

➡️ Werkfittraject: Dit traject is bedoeld voor mensen die (nog) niet in staat zijn om te werken, maar wel de ambitie hebben om weer aan de slag te gaan. Tijdens het Werkfittraject wordt er gewerkt aan het vergroten van de kans op werk door middel van arbeidsmarkt oriëntatie, sollicitatietraining en bijbrengen van werknemersvaardigheden.

➡️ Naar werk traject: Het naar werk traject is gericht op mensen die al een tijdje uit het arbeidsproces zijn geweest en biedt ondersteuning bij het vinden van passend werk en het opbouwen van werkritme.

Samen met Annemiek Bolwijn van Personeelsadvies Bolwijn informeerden we aanwezige klantmanagers van het UWV over onze werkwijze en de mogelijkheden die we inzetten voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van hun weg terug naar werk en maatschappij.

Als loopbaanbegeleider geloof ik sterk in het belang van het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het stellen van betekenisvolle doelen.

Maar bovenal, ben ik enthousiast over het aanleren van effectieve plannen om zowel werk als leven meer richting en voldoening te geven door middel van Big Five for Live methode. Een methode die goed werd ontvangen door de aanwezigen.

Deel dit bericht