Effectieve outplacementbegeleiding: Versterk het werkgeluk en werkenergie van je personeel

Carin van holstein loopbaanadvies

Ontslag kan een uitdagende periode zijn, waarbij verschillende emoties en onzekerheden een rol spelen voor jouw werknemer. Als ervaren loopbaancoach begrijp ik de moeilijkheden die gepaard gaan met het zoeken naar nieuw werk na ontslag.

Ik heb vele werknemers geholpen en adviseer om ze snel de hulp aan te bieden van een coach. Outplacementbegeleiding helpt bij het accepteren van baanverlies en de overeenstemming van een vaststellingsovereenkomst (VSO). In een vroeg stadium adviseer ik de kansen te zien en hulp te accepteren om het baanverlies een plek te geven. Ruimte voor het verwerken van teleurstelling en boosheid is hiervoor nodig.

Ben jij of je werknemer op zoek naar praktische begeleiding bij sollicitaties, hulp bij het ontdekken van sterke punten en interesses, of behoefte aan emotionele ondersteuning tijdens deze periode van verandering? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Het aanbieden van outplacementbegeleiding aan werknemers draagt bij aan de zorg en het welzijn van je personeel. Dit kan helpen om het imago van het bedrijf te verbeteren en hoog te houden. Niet alleen voor de betreffende werknemer, maar ook voor andere medewerkers en toekomstige werknemers. Het laat zien dat je als bedrijf waarde hecht aan de ontwikkeling van je personeel, zelfs in moeilijke tijden.

Ik geloof dat elke uitdaging ook kansen biedt. Als gespecialiseerde loopbaancoach in werkgeluk, werkenergie en outplacement, bied ik maatwerk en werkenergie analyses om jouw personeel te boeien en te binden. Neem vandaag nog contact op voor effectieve outplacementbegeleiding en versterk het werkgeluk en de werkenergie van jouw team.Carin van holstein loopbaanadvies

Deel dit bericht