De kracht van een stapje terugzetten

De kracht van een stapje terugzetten

Na de verkoop van Werkze afgelopen januari ben ik druk bezig geweest met de overdracht van de werkzaamheden aan de nieuwe eigenaren. In het voorjaar ben ik gestart met mijn nieuwe bedrijf Klik-Hr, waar met veel plezier mensen ondersteun met loopbaanadvies, vitaliteit en outplacement Daarnaast heb ik in het kader van Nederland leert door 52 mensen mogen coachen op het gebied van loopbaanvraagstukken, een leuke en dankbare uitdaging door middel van een stimuleringsregeling van de overheid. Afgelopen september zat dit traject erop en toen was er even niets … Dat was lang geleden.

Even niets, hoe moet dat ook alweer?

Mezelf even gunnen om een keer niet bezig te zijn met mijn werk, hoe moet dat eigenlijk?
Ja, ik had mezelf na jaren knallen bij Werkze aan het begin van het nieuwe jaar al voorgenomen om wat meer te ontspannen door meer te wandelen, te koken, wat kleine projecten en tijd voor andere dingen te maken. Maar even helemaal niets? Nee dat heeft nooit op mijn takenlijst gestaan, niets voor mij dacht ik…Maar het tegendeel bleek waar! Mijn lege agenda gaf mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en bij te leren. Ik ben bezig geweest met advies, studies, trainingen en assessments.

De kracht van de zomer

Augustus stond in het teken van een heerlijke zomervakantie met mijn gezin en vrienden, gevolgd door een geweldig weekend weg met mijn fijne vriendinnen. Samen genieten van zon, zee en strand en écht even helemaal weg.  Voor de eerste keer stond mijn agenda niet helemaal bomvol maar was er wederom ruimte voor ontwikkeling. Zo heb ik naast een aantal loopbaangesprekken begeleid en trainingen gevolgd aan de Open Universiteit en Fontys.

Klaar voor de toekomst

Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de heerlijke weken en helemaal ontspannen. Dat geeft een andere energie, ik bruis maar stort me niet direct weer in het werk. Ik ontwikkel, maak plannen, wik en weeg en weet wat 2022 me gaat brengen. Ik heb een duidelijk plan vol werkenergie voor ogen en dat geeft rust.

Door een werkenergieanalyse en het daaropvolgend plan vol werkenergie heb ik veel nieuwe inzichten gekregen, hiermee ga ik straks ook jou misschien wel helpen, maar daarover binnenkort meer. Daarnaast staan er nog meer leuke dingen op de planning.
Want ik blijf mezelf en door bezig te blijven met mijn werk en alle mooie uitdagingen die daarbij komen ben ik uiteindelijk ook een leukere moeder. Ik heb er zin in!

Liefs, Carin.

Wil je me volgen in mijn plannen, tips of advies? Volg me dan ook op Instagram en Facebook: @Klik-HR.

Deel dit bericht