Loopbaanadvies: sla gemotiveerd een andere of nieuwe weg in

Met plezier naar je werk gaan. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld. Soms laat de dagelijkse praktijk een ander beeld zien. Blijf niet met tegenzin naar je werk gaan? Nee toch. Neem Klik-HR in de arm voor een persoonlijk loopbaanadvies en sla gemotiveerd een andere of nieuwe weg in.

In beweging komen: op weg naar je nieuwe baan
Wat mag je verwachten als je Klik-HR inschakelt? Samen gaan we intensief aan de slag met jouw loopbaan. Daarbij bewandelen we niet het geijkte pad. Mijn traject is pragmatisch met veel oefeningen. Daarbij wisselen we sessies op kantoor af met wandelingen in de vrije natuur. Letterlijk kom je in beweging: op weg naar verhelderende antwoorden en een nieuwe baan.

Inzicht in jezelf
Onderweg krijg je opdrachten die bij je passen. En je mag elke vraag stellen. Overal proberen we samen een antwoord te geven. Zo krijg je stap voor stap een goed beeld van je kwaliteiten. Je ervaart waar je energie van krijgt. En je krijgt allerlei tips om je zichtbaarheid op je cv, LinkedIn en vacaturesites op de juiste manier vorm en inhoud te geven.

Lees ook meer over: